maandag 4 januari 2010

Het Nieuwe Jaar - De nieuwe voornemens ?!Bij de start van elk nieuw jaar is het bij ons de gewoonte om naar de "nieuwe voornemens" van het komende jaar te vragen. Jaja, we beginnen allemaal super-gemotiveerd aan het nieuwe jaar.
Mijn voornemens voor dit jaar zijn : mijn boek afmaken welke ik aan het schrijven ben, columns schrijven over mijn werk, me nog meer verbeteren in de behandelingen die ik geef, en durven loslaten.


Jullie zijn er allen getuige van dat ik reeds de eerste stap richting "columns-schrijven" ben gestart. Op aanraden van een goede vriendin waag ik me in de wereld van "de blogs". Vind het best spannend.


Om mijn eerste voornemen te kunnen bereiken heb ik in februari enkele dagen vrij genomen om mijn boek verder af te werken. Dus dat zit ook wel snor.


Wat betreft "mijn behandelingen nog te verbeteren" denk ik dat er waarschijnlijk wel een interessante cursus mijn kant zal aanwaaien. Misschien trek ik hiervoor wel weer naar het buitenland?


Het meer "durven loslaten" zal naar mijn gevoel wel de grootste uitdaging worden van 2010.


En ja hoor, het begon deze ochtend al. Om 8.10 uur belt mijn eerste patiënt dat ze niet kan komen daar zij onverwachts een zieke collega moet vervangen. Kan gebeuren, no problem.
's Middags heb je de tweede die haar afspraak van vandaag verzet en op woensdag is er onverwachts ook een plaats vrijgekomen. (dank u sneeuw)
Loslaten dus...en dat heb ik gedaan. De tijd die vrijkwam gebruik ik op dit moment om mijn eerste blog te schrijven.


Wie zei dat "loslaten" niet simpel is ? Wat ik er vandaag over heb geleerd is dat "loslaten" ook te maken heeft met creativiteit en uitdagingen. Er komt ruimte vrij die je kan opvullen met nieuwe en leuke dingen... zoals bij mij mijn eerste blog.


Evy

6 opmerkingen:

 1. Hey Evy !
  Super dat we je hier kunnen volgen en nu nog facebook ;-)
  Toi toi toi !
  Liefs X Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Evy,
  Proficiat met je blog! Ik ga hem zeker volgen,
  lieve groetjes
  Kathleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Evy,
  fijn hé zo eens uw gedachten opschrijven. En misschien kan je via deze blog een hoop mensen bereiken die je nog niet kennen. Want dat is toch de bedoeling hé. Ik zal ook een link op mijn blog zetten.

  dikke kus. Ta-ti

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schitterend!! Misschien er toch ook maar eens mee van start gaan???
  Evy, ik kom geregeld kijken hoor
  knuffel
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey evy welkom in de wereld van het internet en de blogs :-)
  Het is best fijn te zien dat je hier terecht bent gekomen...
  Het is hier ook een manier van loslaten , dus het zit wel snor!
  Ook word te wereld van leren verlengt nu omdat we lekker mogen reageren misschien komen er wel nieuwe lessen!

  Dikke knuffel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is de grootste kunst om met jouw vrij tijd dan iets nuttig doen. Goed gedaan Evy! Ik vind het al hartverwarmend begin! Dus time management bestaat toch he? ;) ;)xxxx. Eti

  BeantwoordenVerwijderen